miercuri, 3 iunie 2009

Dayanna cauta mp3 sau camera digitala

bna,mi-as dori si tare mult un mp3,am vazut ca s-a mai cerut,dar poate totusi mai gaseste cineva p-acasa,care nu-l prea foloseste sau o camera digitala.stiu ca e destul de mare cererea mea,dar am si eu in curand majoratul si eu nu prea-mi pot permite acum,si as fi tare bucuroasa daca m-ar putea ajuta cineva.va las adresa mea de e-mail:dayanna_justme@yahoo.com.multumesc mult

8 comentarii:

Anonim spunea...

Dayana.... pana gasesti acea camera digitala, ce spui daca mi-ai raspunde la e-mail, sa-ti trimit lucrusoarele postate pe celalalt site???

dayanna spunea...

se pare ca n-am mai primit nimic de fapt..

Anonim spunea...

De la mine sau in general? Pentru ca e trimis coletul de ceva vreme si ti-am trimis si mail sa te anunt :) Deci..... chiar sper ca l-ai ridicat. Intr-adevar nu e mp3 sau camera digitala, ce ai cerut aici, dar nu are nicio legatura postul acesta cu cel in care eu dadeam ceva.

dayanna spunea...

pai daca n-are nicio legatura de ce ai adus vorba de asta?ca tu ai comentat la postul acesta prima

Anonim spunea...

Pentru ca nu dadeai niciun semn de viata, de parca eu trebuia sa primesc ceva de la tine si eu trebuie sa te caut, nu invers.... in fine.... n-are sens. Ti-am trimis si gata, have a good day!

dayanna spunea...

eu am avut ceva pb cu netu si cu calculatorul in acea perioada.si din cate stiu eu iti trimisesm deja adresa si numele meu.da,iti multumesc ptr ce mi-ai trimis,desi doar jumatate au mai ajuns intregi si le pot folosi.vasul acela s-a spart in colet,si a murdarit si sapca si boxerii,si nu s-au mai spalat bine.am ramas cu cercei,clama si bratara

Anonim spunea...

Daca asa stau lucrurile, atunci imi pare rau, n-am avut cum sa le ambalez mai bine. Poate gasesc o cale sa ma revansez candva :)

dayanna spunea...

stai linistita.oricum iti multumesc mult.:*

Trimiteți un comentariu